Fit Club Kattegat Silo

Få ting er bedre for sammenholdet og humøret på en arbejdsplads end fælles motion. Tilmed kan det være med til at nedbringe sygefraværet.

Fit Club i Kattegat Siloen – Frederikshavns nye fitnesscenter – stiller nu topmoderne faciliteter til rådighed for dig og dine kolleger, så I kan integrere motion og bevægelse i en travl arbejdsuge. Fit Club er også tilbuddet til den professionelle behandler, eller fitnesstræner, som mangler center-faciliteter.

Vi garanterer, at I får pulsen op. Og at I kommer til at svede – og smile.

Fit Club er ikke et traditionelt fitnesscenter, hvor du kan købe et månedskort. Fit Club lejes på timebasis – til et særligt introduktionstilbud fra 175,- kr pr. time. Holdtræningssal 1, holdtræningssal 2 eller fitness-salen reserveres til jer.

Individuelle ordninger

Fit Club er også tilbuddet til behandlere, personlige trænere eller coaches, som har brug for center-faciliteter, hvor klienterne tilbydes målrettet træning i indbydende og veludstyrede omgivelser. På timebasis reserverer vi hele centret til dig og dit hold. Fit Club kan også lejes på timebasis af foreninger, ældreklubber og faglige organisationer.

Firmaevents

Fit Club tilbyder forskellige former for firmaevents, hvor virksomhedens ansatte er sammen under utraditionelle og frie former. Eksempelvis kan fitness-sessionen kombineres med efterfølgende spisning i Siloens selskabsrestaurant Himmelhav på 9. sal. Det er også her, du kan holde årets firmafrokost eller julefesten.

Du kan downloade en brochure ved at klikke på linket nedenfor.

Fit Club Kattegat Silo - brochure

For yderligere oplysninger eller tilbud kontakt Martin Pedersen på 30 70 46 99 eller mrp(at)fme.dk

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...