Vi arbejder i disse dage på at forberede genåbningen ud fra Sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så vi får skabt rammerne for en sikker genåbning af Fit Club.

Det betyder at fra torsdag morgen kl. 05.00, kan I igen træne i centret. Herunder kan du læse, hvilke forholdsregler der bliver taget, og hvordan du kan hjælpe til med at det er trygt for alle.

 

Vis hensyn og pas på hinanden

Når vi træner i centret, er det vigtigt, at vi passer på hinanden ved at vise hensyn, holde afstand og sikre en god hygiejne ved at spritte alt træningsudstyr af efter brug. Vi har plads til at sikre afstanden i centret, og vi intensiverer rengøringen og desinfektion af træningsudstyr og overflader.

 

Vi glæder os til at genåbne – og vi glæder os til at se dig igen

Vi har taget en række forholdsregler, men vi kan ikke løse opgaven alene. Når du vender tilbage til din træning, så har vi brug for din hjælp. Vis hensyn og husk at spritte træningsudstyr af, når du træner.

 

Sådan viser du hensyn, når du træner og er i centret

 • Hold afstand – og vis hensyn
 • Vask dine hænder ofte og desinficer
 • Afsprit træningsudstyr og skabe efter brug
 • Host og nys i dit ærme, ikke dine hænder
 • Begræns fysisk kontakt
 • Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller utilpas
 • Planlæg din træning uden for perioder med spidsbelastning
 • Undgå at træne sammen med andre – og undgå øvelser med fysisk kontakt
 • Klæd om hjemmefra hvis det er muligt, så du mindsker tiden i centret

 

Hvad gør vi?

 • Øget rengøring og desinficering
 • Afspritningsstationer i alle områder og ved indgangen
 • Afstandsmarkering, nedlukning af maskiner, udstyr eller zoner, hvor det ikke er muligt at opretholde afstand

 

Bliv hjemme hvis du er syg eller i risikogruppen?

Føler du dig syg, utilpas eller sløj, så skal du blive hjemme – vi glæder os til at se dig igen, når du er frisk. Vis hensyn og omtanke.

Er du udsat eller befinder du dig i en risikogruppe, så skal du kontakte din egen læge omkring vejledning for træning og din personlige situation.

 

Medlemskab

Når vi åbner torsdag den 11. juni, starter dit medlemskab automatisk - du skal derfor ikke foretage dig noget. Den første opkrævning er 1. juli - og gælder for juli måned.


Velkommen til Fit Club Kattegat Silo.

Fit Club Kattegat Silo er ikke et traditionelt fitnesscenter, hvor alle kan købe et månedskort. Man kan tegne et medlemskab i Fit Club på følgende måder:

Fitness for lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN:
Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab koster 160 kr. pr. måned og giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22. Her har du også mulighed for ”at networke” med dine medlejere på en uformel måde.

Samarbejde med personlige trænere og fysioterapeut:
Fit Club har lavet et samarbejde med 2 personlige trænere og 1 fysioterapeut. Som kunde hos en af dem, har du mulighed for at tegne et medlemskab i Fit Club på samme betingelser som lejere hos Dokøen og FME. Et medlemskab koster 160 kr. pr. måned og giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22.
Når forløbet er afsluttet hos de personlige trænere eller fysioterapeut, kan medlemskabet fortsætte i Fit Club på uændrede vilkår og til uændret månedspris.
Se de generelle betingelser her.

Al træning sker på eget ansvar og Fit Club er ikke ansvarlig for evt. skader under træning.

 

Vel mødt i Fit Club Kattegat Silo!