Fit Club Kattegat Silo

Velkommen til Fit Club Kattegat Silo. Fit Club Kattegat Silo er ikke et traditionelt fitnesscenter, hvor alle kan købe et månedskort. Man kan leje eller tegne et medlemskab i Fit Club på følgende måder:

Firmatilbud:
Lej Fit Club til fælles motion for dine ansatte. Få ting er bedre for sammenholdet og humøret på en arbejdsplads end fælles motion. Tilmed kan det være med til at nedbringe sygefraværet. Fit Club i Kattegat Siloen stiller topmoderne faciliteter til rådighed for dig og dine kolleger, så I kan integrere motion og bevægelse i en travl arbejdsuge.
Fit Club lejes på timebasis – til et særligt introduktionstilbud fra 200,- kr. pr. time.

Tilbud til behandlere personlig trænere mm.:

Fit Club er også tilbuddet til behandlere, personlige trænere, fitnesstrænere eller coaches, som har brug for center-faciliteter, hvor klienterne tilbydes målrettet træning i indbydende og veludstyrede omgivelser. På timebasis kan du leje centret til dig og dit hold.
Fit Club kan også lejes af foreninger, ældreklubber og faglige organisationer.
Fit Club lejes på timebasis – til et særligt introduktionstilbud fra 200,- kr. pr. time.

Firmaevents:
Fit Club tilbyder forskellige former for firmaevents, hvor
virksomhedens ansatte er sammen under utraditionelle og frie former. Eksempelvis kan fitness-sessionen kombineres med efterfølgende spisning i Siloens selskabsrestaurant på 9. sal. Det er også her, du kan holde årets firmafrokost eller julefesten.
Fit Club lejes på timebasis – til et særligt introduktionstilbud fra 200,- kr. pr. time.

Samarbejde med Personlig træner Mikal Toft:
Fit Club har lavet et samarbejde med Mikal Toft. Mikal Toft er EFHA certificeret Personlig Træner.
Siden Mikal var 5 år, har han dyrket forskellige former for idræt. De sidste 20 år har fokus hovedsageligt ligget på styrketræning, vægttab og kostplanlægning. Mikals viden og erfaring på disse områder giver ham motivationen til at hjælpe andre, der stræber efter en sund livsstil, større "bøffer" eller at kickstarte sit varige vægttab.
Laver man en aftale med Mikal Toft kan man tegne et medlemskab i Fit Club Kattegat Silo. Her får du mulighed for at træne på fordelagtige tidspunkter.

Kontakt Mikal på telefon 29 63 04 66 og hør mere om mulighederne for et træningsforløb.

Fitness for lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN:
Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab koster 150 kr. pr. måned og giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle hverdage fra kl. 5-8 og 14-17. Her har du også mulighed for ”at networke” med dine medlejere på en uformel måde.
Læs mere her


Vel mødt i Fit Club Kattegat Silo!

For yderligere oplysninger eller tilbud kontakt Martin Pedersen på 30 70 46 99 eller mrp(at)fme.dk

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...