Fit Club Kattegat Silo

Velkommen til Fit Club Kattegat Silo.

Fit Club Kattegat Silo er ikke et traditionelt fitnesscenter, hvor alle kan købe et månedskort. Man kan leje eller tegne et medlemskab i Fit Club på følgende måder:

 

Fitness for lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN:

Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab koster 150 kr. pr. måned og giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle hverdage fra kl. 5-18. Her har du også mulighed for ”at networke” med dine medlejere på en uformel måde.

 

Samarbejde med personlige trænere og fysioterapeuter:

Fit Club har lavet et samarbejde med 2 personlige trænere og 2 fysioterapeuter.

Mikal Toft er EFHA certificeret Personlig Træner. Siden Mikal var 5 år, har han dyrket forskellige former for idræt. De sidste 20 år har fokus hovedsageligt ligget på styrketræning, vægttab og kostplanlægning. Mikals viden og erfaring på disse områder giver ham motivationen til at hjælpe andre, der stræber efter en sund livsstil, større "bøffer" eller at kickstarte sit varige vægttab. Laver man en aftale med Mikal Toft kan man tegne et medlemskab i Fit Club Kattegat Silo. Her får du mulighed for at træne på fordelagtige tidspunkter.
Kontakt Mikal på telefon 29 63 04 66 og hør mere om mulighederne for et træningsforløb.

Ronni Tolsmark Sørensen
 er certificeret løbecoach og fitnessinstruktør. Ronni kørt ironman, og kan med sin store viden og erfaring indenfor kostplanlægning og træning hjælpe dig, til at opnå dine ønsker og mål. 
Alt fra dig, der skal sparkes op af sofaen, køre ironman, blive en bedre løber, lære at svømme crawl, varigt vægttab, større livskvalitet, troen på at kunne, eller bodybuilderkroppen!
Min passion er at sammentømre helt nøjagtig det forløb, der passer bedst til dig.
Kontakt Ronni på telefon 61 40 99 91 og hør mere om mulighederne for et træningsforløb.

Herudover har Fit Club lavet et samarbejde med Marie’s Fysioterapi og Muskelhulsen v/Bent Olsen


Tilbud til behandlere personlig trænere mm.:

Fit Club er også tilbuddet til behandlere, personlige trænere, fitnesstrænere eller coaches, som har brug for center-faciliteter, hvor klienterne tilbydes målrettet træning i indbydende og veludstyrede omgivelser. På timebasis kan du leje centret til dig og dit hold.
Fit Club kan også lejes af foreninger, ældreklubber og faglige organisationer.
Fit Club lejes på timebasis – til et særligt introduktionstilbud fra 200,- kr. pr. time.

Vel mødt i Fit Club Kattegat Silo!

For yderligere oplysninger eller tilbud kontakt Martin Pedersen på 30 70 46 99 eller mrp(at)fme.dk

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...