Vi har på baggrund af den aktuelle Corona-situation i Danmark, valgt at følge myndighedernes anvisning om lukning af fitnesscentre.

Velkommen til Fit Club Kattegat Silo.

Fit Club Kattegat Silo er ikke et traditionelt fitnesscenter, hvor alle kan købe et månedskort. Man kan tegne et medlemskab i Fit Club på følgende måder:

Fitness for lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN:
Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab koster 160 kr. pr. måned og giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22. Her har du også mulighed for ”at networke” med dine medlejere på en uformel måde.

Samarbejde med personlige trænere og fysioterapeut:
Fit Club har lavet et samarbejde med 2 personlige trænere og 1 fysioterapeut. Som kunde hos en af dem, har du mulighed for at tegne et medlemskab i Fit Club på samme betingelser som lejere hos Dokøen og FME. Et medlemskab koster 160 kr. pr. måned og giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22.
Når forløbet er afsluttet hos de personlige trænere eller fysioterapeut, kan medlemskabet fortsætte i Fit Club på uændrede vilkår og til uændret månedspris.
Se de generelle betingelser her.

Al træning sker på eget ansvar og Fit Club er ikke ansvarlig for evt. skader under træning.

 

Vel mødt i Fit Club Kattegat Silo!