MENU KANTINE
I kantinen serveres der hver dag buffet med en varm eller kold ret, salat og pålæg samt brød. Desuden er der frisk frugt og koldt vand med og uden brus.
uge 20
Mandag d. 13/5
Urtemarineret svinekam med flødekartofler
Tirsdag d. 14/5
Stegte nudler med kylling
Onsdag d. 15/5
Pita med kebab, syltet kål og mynthedressing
Torsdag d. 16/5
Kyllingelasagne
Fredag d. 17/5
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 21
Mandag d. 20/5
Lukket
Tirsdag d. 21/5
Pestokylling med pastasalat
Onsdag d. 22/5
Herregårdsbøf med bearnaise
Torsdag d. 23/5
Dampet fisk med sommergrønt
Fredag d. 24/5
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 22
Mandag d. 27/5
Pasta med italiensk kødsovs
Tirsdag d. 28/5
Kotelet med ristet sommergrønt
Onsdag d. 29/5
Taigryde med kokos og nødder
Torsdag d. 30/5
Glaseret skinke med kartoffelsalat
Fredag d. 31/5
FME’s 25 års Jubilæumsfrokost
uge 23
Menuen står og simrer …
FROKOSTBESTILLINGER i kattegat silo
Prisen er 60 kr. inkl. moms (lejers egne medarbejdere). Gæster koster 90 kr. inkl. moms. Og det vil blive faktureret til hvert firma den 1. i måneden. Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Vi håber I vil benytte jer af vores tilbud.
Har I spørgsmål kan de rettes til Alina Holmberg Jørgensen, Holmbergs Køkken på telefon: 42 80 79 57 – eller mail: Bestilling@holmbergskokken.dk
FROKOSTBESTILLINGER på dokøen
Frokostordning på DOKØEN leveres af Holmbergs Køkken.
Bestilling sendes på mail til Mads Holmberg på mail: mads@holmbergskokken.dk
Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Frokost faktureres til hvert firma den 1. i måneden.
Har I spørgsmål kan de rettes til Mads Holmberg: 42 57 68 57 – eller mail: mads@holmbergskokken.dk