Årlig leje inkl. fællesomk.:

137.550 kr.

Størrelse:
131 m2

Antal arbejdspladser:
6 arbejdspladser

Dejligt lyst lejemål beliggende på 8. etage i Kattegat Siloen. Lejemålet har en fantastisk udsigt udover byen mod vest og havnen og havet mod syd.

I Kattegat Siloen tilbyder vi erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

 

Som lejer i KATTEGAT SILO kan du benytte dig af følgende fordele:

  • Fri adgang til møde- og konferencelokaler med plads til 2-150 personer.
  • Frokostkantine med panoramaudsigt. 
  • Tilkøb frokostordning til dig og dine medarbejdere.
  • Gratis parkering ved Kattegat Siloen. Lej privat parkeringsplads med firmaskilt.
  • Mulighed for medlemskab i Siloens fitnesscenter - FIT Club.
  • FME tilbyder ErhvervsService-aftale: Bogholderi, Regnskab & budget, Fakturering, Lønadministration, myndighedskontakt etc.
  • I stueetagen er der fælles reception for Kattegat Siloens lejere.

Der er adgang til fælles kantine på 9. etage samt til 8 møde- og konferencelokaler - heraf to mødelokaler i MAGASINET Kontorhotel.

I stueetagen er der fælles reception for Kattegat Siloens lejere, og vi tilbyder tilkøb af medlemskab i fitnesscentret FIT Club på etage 3A.


Fantastisk attraktivt kontor er blevet ledigt i Kattegat Kontorhotel. Kontoret er på 100 m2 og har en fremragende udsigt over Frederikshavn by.

Kontoret er fuldt møbleret med 3 arbejdspladser og der er fri adgang til Kontorhotellets faciliteter omfattende flot lounge, tekøkken med opvaskemaskine, frit forbrug af trådløst internet, kopimaskine og printer incl. papir, rengøring og forbrug af vand, varme og el.

Der er adgang til fælles kantine på 9. etage samt til 7 møde- og konferencelokaler.

I stueetagen er der fælles reception for Kattegat Siloens lejere.

Starttilbud pr. arbejdsplads:

1. måned1.000 kr.
2. måned1.250 kr.
3. måned 1.500 kr.
Derefter2.000 kr.

Se lejemålet her ...

Fantastisk attraktivt kontor (5.01C) på 5. etage er ledigt i Kattegat Kontorhotel. Kontoret er på 15 m2 og har en fantastisk udsigt ud over vandet og havnen mod nordøst.

Se lejemålet her ...