ARBEJDSMILJØEksperten

- Kattegatsiloen har siden renoveringen fremstået for mig som et flot vartegn for Frederikshavn med lækre og indbydende kontorlokaler og faciliteter. Specielt receptionsområde og lobby er meget præsentabelt og flot - vi har ikke noget tilsvarende i byen.

- De mange p-pladser tiltalte os også i høj grad, når man har prøvet dagligt at kæmpe for sine dyrt betalte p-pladser i Aalborg centrum. Vi sparer tid ved at kunne køre direkte til kontor og p-plads.

- De moderne møde- og konferencefaciliteter og kantine/selskabsrestaurant ser vi som en force - alt, hvad vi skal bruge, er lige ved hånden! Vi har i dag et lyst kontor med udsigt ud over havneområdet,, hvor der er masser af aktivitet og nye skibe hver uge.

- Det, der har overrasket os mest ved at flytte ind i Kattegatsiloen, er den service og åbenhed, som vi er blevet mødt med. Den håndfuld medarbejdere, der er ansat i Siloen, står klar til at servicere os med de ting, der måtte opstå i det daglige, og der er sjældent ventid.
I løbet af en uge havde vi professionelle skilte udenfor og i Siloen, lokalerne var klargjort, nøglelkodninger var på plads osv. Alt i alt en fornøjelse at komme her flere gange ugentligt i et miljø, der er indbydende og har et professionelt udtryk, samtidig med at servicen er i top.

Afd.direktør Lene Bildtoft
ARBEJDSMILJØEksperten

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...