B & V SpetsCom

Jeg er glad for at være rykket ind i eget lokale i bygning 21 på Havnepladsen. Det er ikke stort, men det giver plads og ro til at tænke og arbejde. Egentlig ville jeg have startet op på min bopæl, men tanken om hund og den opvask, der aldrig vil forsvinde af sig selv, fik mig til at vælge FME. Her har jeg lige plads til det fornødne: et skrivebord, et lille mødebord, et køleskab, min elskede sofa og nogle af de ting, som har fulgt mig gennem livet. For mig den ideelle ramme .... Et ekstra plus ved lokalet er, at jeg har adgang til egen balkon (læs: brandtrappen). Her kan jeg ryge de smøger, jeg ikke må i henhold til Sundhedsstyrelsen og min datter.

Jeg kan godt li' stemningen på FME. Det er en pulserende arbejdsplads og er for mig en inspirationskilde. Også skægt at tænke på, at jeg en gang rendte rundt her som halvbetroet medarbejder i arbejdsmandsafdelingen og ventede på, at fløjten på Frederikshavn Værft gav lyd fra sig.

Jeg har af FME fået nogle favorable opstartsbetingelser. Det er jeg taknemmelig for. Netop den slags, der er brug for i massiv målestok, hvis vi skal have dette småknirkende, men alligevel solide land på skinner igen.

Med venlig hilsen

Brian Vinther
B & V SpetsCom

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...