Seafood Sales

- Vi vægter tre ting meget højt her i firmaet: Kvalitet, leveringssikkerhed og ikke mindst trivsel blandt medarbejderne. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og omgivelserne skal være i orden. Derfor har vi netop udvidet vores kontor til det dobbelte - fra 80 til 160 m2. Det har bl.a. givet plads til et bordtennisbord, og det er helt i orden at tage et slag bordtennis i arbejdstiden, f.eks. efter frokost. Det giver ny energi.

- Vi vil også gerne bidrage til at give unge mennesker en god start, når de skal ud i erhvervslivet og har bl.a. adopteret fire elever fra Handelsskolens globaliseringsklasse og har også deltaget i Ungwelt. Vi kan videregive nogle af vores erfaringer, og samtidig får eleverne i globaliseringsklassen mulighed for at drage deres egne erfaringer ude i verden gennem ophold i Spanien, Tyskland og Kina. Vi uddanner også selv elever.

- Vi satser på udvikling - også i krisetider - og i modsætning til skildpadden, der forskræmt trækker hovedet ind i skjoldet, stikker vi hovedet frem. Vi er glade for at være hos FME, og det var en stor fordel, at vi kunne udvide vores kontor ved at lægge nabokontoret til. Samtidig er vi glade for det miks af forskellige virksomheder, der er på området, og vi udnytter de muligheder, der er for at samarbejde.

Direktør Morten Klæstrup
Seafood Sales ApS

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...