IdeFA Gruppen og KaSano Kommunikation

- Kanal Frederikshavn, IdeFA Gruppen og KaSano Kommunikation deler 188 kvadratmeter i Kattegat Siloen. Der er tale om nogle særdeles lækre lokaler, som præcis dækker vores behov. Mange af vores kunder kommer kørende til Frederikshavn. De er derfor gæster i byen, når de besøger os, og det er en fornøjelse at invitere dem indenfor i de flotte lokaler med udsigt over vand og by - selv Skagen skimtes i nord.

- Hos FME er der rum til udvikling. Både IdeFA Gruppen og KaSano Kommunikation er flyttet flere gange, men hver gang har vi fundet egnede lokaler hos FME eller i Kattegat Siloen. Vi oplever en rigtig god service og forståelse for vores behov.

- IdeFA Gruppen og KaSano Kommunikation ejer Kanal Frederikshavn, og for nyhedsportalens vedkommende betyder placeringen i siloen, at frederikshavnerne kan se frem til flere events. Vi vil meget gerne samarbejde med andre lejere, og så er det let at finde Kattegat Siloen, ligesom der er masser af p-pladser lige udenfor.

- Vi holder også meget af miljøet hos FME og i siloen. Det er med til at inspirere os, at vi hele tiden oplever nye ting, når vi kigger ud ad vinduet. Det sætter tanker i gang, og nye idéer og produkter opstår.

Flemming Bonkegaard / Søren Guldbæk Olsen
Medindehavere af IdeFA Gruppen

Michael Frederiksen
Indehaver af KaSano Kommunikation

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...