Frederikshavn Malerforretning

- En af grundene til, at vi i begyndelsen af 2011 besluttede at leje os ind hos FME, var, at det ville gøre os mere synlige. FME ligger centralt placeret, hvor vi tidligere havde til huse længere ude på havnen. Her er også mulighed for i bogstaveligste forstand at "vise flaget" med den flotte flagallé ud mod E45.

- Vi sætter også stor pris på at være blevet en del af et større fællesskab og ser frem til på sigt at udbygge samarbejdet med de øvrige lejere. Hos FME er der mange forskellige virksomheder, og en af dem har allerede hjulpet os, da vi skulle have udført el- og vvs-arbejde. Det er dejligt, når man såvel direkte som indirekte kan trække på hinanden.

- Naturligvis har det også haft betydning, at vi kunne få et lejemål, der lige passede til os - og ikke mindst den gode service og imødekommenhed fra FME's medarbejdere. Det er dejligt at vide, at hjælpen er tæt på, hvad enten det drejer sig om større eller mindre ting, der skal løses. Samtidig er det en fordel, at vi kan benytte kantine og mødelokaler, når vi har behov for det.

Malermester René Lauritsen
Frederikshavn Malerforretning

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...