Om FME

FME skaber rum til udvikling. Rum, der indbyder til flyvske og vidtløftige ideer. Vi tilbyder erhvervslivet rammer og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

Udlejning af erhvervslokaler: Kontor-, produktions- og lagerlokaler

Vores kerneydelse er udlejning af kontor-, produktions- og lagerlokaler samt bygninger på det tidligere værftsområde i Frederikshavn, ca. 50.000 m2 bygninger og øvrige faciliteter.

Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor- konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed. Størrelsen varierer fra 20 til 2.000 m2.

Kontorhotel i Frederikshavn: Kattegat Kontorhotel

Kattegat Kontorhotel i Kattegat Siloen. Her kan iværksættere, enkeltmandsfirmaer og mindre virksomheder leje sig ind og drage nytte af vore mange fællesfaciliteter som f.eks. kantine og mødelokaler.

ErhvervsService

FME er autoriseret ErhvervsServiceleverandør. Vi kan frigøre virksomhedsejere, medarbejdere eller iværksættere for praktiske gøremål og bekymringer, der i det daglige kan fjerne fokus fra det væsentlige og lægge låg på initiativerne.

ErhvervsService omfatter blandt andet alt administrativt arbejde og bogholderi.

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...