Velkommen til FME - Frederikshavn Maritime Erhvervspark

FME skaber rum til udvikling

Rum, der indbyder til flyvske og vidtløftige ideer. Vi tilbyder erhvervslivet rammer og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.


Udlejning af erhvervslokaler:
Vores kerneydelse er udlejning af kontorlokaler på det tidligere værftsområde i Frederikshavn, ca. 50.000 m bygninger og øvrige faciliteter. Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor- konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed. Størrelsen varierer fra 20 til 2.000 m.


Kattegat Kontorhotel: 
Kattegat Kontorhotel i Kattegat Siloen. Her kan iværksættere, enkeltmandsfirmaer og mindre virksomheder leje sig ind og drage nytte af vore mange fællesfaciliteter som f.eks. kantine og mødelokaler.

 

FitClub:
Fit Club Kattegat Silo er ikke et traditionelt fitnesscenter, hvor alle kan købe et månedskort. Man kan leje eller tegne et medlemskab i Fit Club, hvis man er lejer hos FME eller hvis man er i træningsforløb hos en af vores samarbejdspartnere. Se mere her

 

Selskabsrestaurant Himmelhav:
På 9. etage i Kattegat Silo med udsigt udover himmel og hav serverer selskabsrestaurant Himmelhav mad så englene synger, mens gæsternes blik fanges af den stadige skibstrafik ind og ud af havnen. Kontakt Himmelhav for at booke din næste fest. Se mere her: www.himmelhav.dk