Bureau Veritas etablerer kontor i Kattegat Silo

Dato: 16/03 2017

Kilde: Kanal Frederikshavn

Bureau Veritas, en af verdens største certificerings- og inspektionsvirksomheder, udvider nu sin placering på det danske marked med endnu et kontor – denne gang i Frederikshavn. Det sker i kraft af, at virksomheden har oplevet stigende efterspørgsel fra det nordjyske marked og i den forbindelse ønsker at være tæt på sine kunder. Den lokale forankring er vigtig for Bureau Veritas for at sikre høj kundeservice samt bidrage til at styrke lokale virksomheders muligheder for øget vækst.

På det nordjyske marked opleves der, ligesom andre steder i Danmark, en stigende grad af krav til kontrol og dokumentation af virksomheders produkter og processer. Dette har skabt efterspørgsel efter de services, Bureau Veritas tilbyder, og således dannet grundlag for etableringen af det nye kontor i Kattegat Siloens attraktive lokaler i Frederikshavn.

Med etableringen af kontoret i Frederikshavn dækker Bureau Veritas samtlige danske regioner og har i højere grad mulighed for at tilgodese de nordjyske kunder i samme grad som kunder i resten af landet. Dette er vigtigt for Bureau Veritas.

- Vi ønsker at skabe størst mulig værdi blandt alle vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at være geografisk til stede på hele markedet, således vi kan yde optimal service over for vores kunder. Med placeringen i Frederikshavn muliggør det, at vi også kan tilbyde vores nordjyske kunder lokale netværk, kurser og seminarer. Derudover vil vi gerne bidrage til at styrke de lokale virksomheders muligheder for øget vækst. Dette kan netop realiseres ved hjælp af den lokale forankring i form af tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, offentlige institutioner og erhvervsfremmesystemet, udtaler Jacob Færgemand, Country Chief Executive hos Bureau Veritas Danmark.

Tilknyttet til det nye kontor er Customer Relation Consultant, Ejvind Vinde. Han har til opgave at varetage det nordjyske marked i forhold til certificering, netværk, kurser, industriopgaver med videre.'

Bureau Veritas flyttede ind i Kattegat Siloen 1. januar 2017 og er kommet godt på plads i de nye omgivelser i siloen. I anledning heraf holdes der reception på den nye adresse torsdag 23. marts kl. 12.00-15.00, hvor både kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er meget velkomne.

Fakta om Bureau Veritas
Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for test, inspektioner, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer omfatter kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og social ansvarlighed, og vi hjælper herigennem vores kunder til at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning. I Danmark er der kontorer i Fredericia, Esbjerg, København og Frederikshavn, og på verdensplan er der tæt på 66.000 medarbejdere fordelt på 1.400 kontorer og laboratorier i 140 lande.

Kilde: Kanal Frederikshavn


Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...