Julefrokostshow og firserhits i Kattegat Silo

Dato: 27/09 2017

Julen står for døren! Det er tid til at bestille bord til den store firma-komsammen.
På havnen genopstår populært show.De lokale entertainere, skagboen Knud Erik Thrane og frederikshavneren Jan Michael Madsen, har slået kludene sammen og byder indenfor til årets store latterbrag i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

Julefrokostshowet finder sted i "Magasinet" i Siloen, hvor der dækkes op til en fornøjelig aften for virksomheder og private.

- Da vi sidst gav den gas i Kattegat Siloen til vores juleshow i 2015, var der udsolgt alle tre aftener. Derfor har vi denne gang flyttet arrangementet fra restauranten på niende sal til "Magasinet", hvor der er plads til flere gæster, siger Knud Erik Thrane og Jan Michael Madsen.

Showet, der bærer overskriften "Wækst og Wilje Foræwer", løber af stablen på årets helt store julefrokost-weekend, fredag 8. december. Dørene åbnes klokken 18.00.

Siloen er i øvrigt ikke det eneste sted, hvor Madsen & Thrane har huseret på havnen. Tilbage i midten af 00'erne havde komikerparret i tre år stor succes med "Wækst og Wilje"-konceptet, hvor de med humor og musikalitet behandlede Frederikshavns - og deres egen - genkomst til hægterne efter de store lussinger byen oplevede i 1999, med værftslukninger og tab af tre millioner svenske og norske indkøbsrejsende.

I de år kunne de opleves i gården bag Restaurant Moby Dick og på Restaurant Hyttefadet.

- Tiden er nu inde til, at vi igen med humor og satire behandler, hvad der er sket siden dengang, så vi slipper drillenissen løs i tekst-sætteriet inden premieren 8. december, lover Jan Michael Madsen.

Med vanlig selvironisk sans og hjertevarm humor vil duoen desuden tage gæsterne med på en morsom og musikalsk slentretur gennem året, der er gået. Jokes vil falde som perler på en snor, og de fleste indslag vil have afsæt inden for bygrænsen og det nære opland, men der vil også være afstikkere til den store omverden.

Nostalgisk trip og "all inclusive"
Der er naturligvis ikke kun tænkt på grinet, men også på ganen. Restaurant Himmelhav står for den kulinariske del og serverer en omfattende julebuffet og øl, vand og vin ad libitum.

Efter showet er der tid til dans, hvor det lokale firemands-orkester, Turn Back, har planlagt at få taget til at løfte sig med gode, gamle hits. Den musikalske rejse fører blandt andet gæsterne i favnen på Toto, Prince, Sting, Gloria Estefan, Robbie Williams og Coldplay.

Arrangørerne forudser, at aftenen ikke kun bliver en munter anledning til at lade sig fornøje i godt kollegialt selskab, men også en mulighed for at møde nye mennesker fra egnens andre virksomheder.

Læs mere og bestil billetter her.

Foto: Michael Madsen, Wizion.

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...