Launis A/S har flyttet sin administration til Frederikshavn, hvor den er rykket ind i Kattegat Silo

Dato: 07/09 2018

- Det et godt nok til os. Vi er nøjsomme folk. Vi kommer jo fra landet, smiler direktør Gert Nielsen, Launis A/S

De otte medarbejdere er rykket ind i 186 kvadratmeter store lokaler på 10. og 11. etage, som tidligere blev brugt til spisning. Nu er de bygget om til kontorformål.

- Jeg må sige, at vi har fået en fantastisk modtagelse her i siloen. Der er blevet lyttet til vores ønsker, og vi har fået nogle super forhold, siger Gert Nielsen.

Han sidder selv på 11. etage, hvor han uden problemer kan se op til Skagen, hvor Launis A/S har sin produktion af rejer og røgvarer.

1. maj i år fusionerede Tenax Sild A/S og Launis A/S med førstnævnte som det fortsættende selskab. Det vil sige, at aktiviteterne sild, fiskefrikadeller, kaviar og pate nu sorterer under Tenax Sild A/S, som fortsætter med produktionen i Launis' tidligere lokaler i Ålbæk.

Launis A/S har 35 medarbejdere tilbage. Otte af dem sidder i administrationen i Frederikshavn, mens resten står for produktionen af rejer og røgvarer i Skagen.

Planen er, at de kommende år skal bruges på et generationsskifte og udvikling af nye produkter i Launis A/S, og det arbejde kommer altså til at ske fra toppen af siloen.

- Vi kiggede efter lokaler i flere byer, blandt andet Skagen og Hirtshals. Vi overvejede også at bygge nyt ved siden af produktionen i Skagen, men vi lod vores unge mennesker bestemme det, og vi var aldrig i tvivl, da vi først så lokalerne her i siloen. Vi er vild begejstrede for vores nye omgivelser - også selv om jeg har højdeskræk, udtaler Gert Nielsen.

Kilde og fotos: Kanalfrederikshavn

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...