rc-solfilm.dk - ny lejer hos FME

Dato: 25/01 2018

rc-solfilm.dk udvider med rc-skilte og flytter 1. februar fra en garage i Elling til en nyistandsat bygning på 240 kvadratmeter tæt på Kattegat Silo i Frederikshavn.

- Vi får i hvert fald meget plads nu, og jeg glæder mig til at give frederikshavnerne noget nyt. Jeg mener i hvert fald selv, at jeg har en del at byde ind med, siger indehaver Richard Carlsen.

Solfilm på biler, folieindpakning, skilte og reklamer samt water transfer (print på emner) udgør godt 20 procent af omsætningen, mens det altså er de større opgaver med solfilm på bygninger, som står for 80 procent af omsætningen.

De nye omgivelser på havnen gør, at rc-skilte, som denne afdeling kommer til at hedde, forventes at vokse. Der bliver plads til større biler, og selv både kan Richard Carlsen nu pakke ind i folie.

Han får også plads til at satse mere på tryk og brodering på tekstiler.

- Vi håber, at der er virksomheder, som er klar til nytænkning, når det gælder tryk på deres tøj, siger Richard Carlsen.

Han slår dørene op til sine nye lokaler 1. februar.

rc-solfilm havde 20 års jubilæum i 2017. De første 11 år var det et fritidsfirma, men nu har Richard Carlsen kunder i hele Danmark.

Kilde og foto: Kanal Frederikshavn

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...