Vi byder velkommen til Verisure

Dato: 08/06 2018

Verisure har grundet den eksplosive efterspørgsel på privat- og erhvervsalarmer opnået en markedsledende rolle hvilket gør at de har set sig nødsaget til at etablere sig lokalt i nærområdet. Regionalt er Verisure i Nord- og Vestjylland pt 15 sikkerhedskonsulenter og ønsker at vækste yderligere indenfor den nærmeste fremtid.

-Vi valgte Kattegat siloen fremfor de andre lokationer vi havde i spil baseret på den strategiske placering i Nordjylland. Fra Frederikshavn kan vi nå nærområderne Aalborg, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Skagen indenfor maksimum 2 timer – hvilket gør at vi alle ugens 7 dage kan have en sikkerhedskonsulent i dit hjem indenfor 2 timer. Det er der ingen andre i branchen som tilbyder.

-Derudover får vi en fantastisk udsigt fra kontoret ud over havnen og byen. I Kattegat Siloen er der et inspirerende miljø af virksomheder, mulighed for parkering, konferencelokaler, kantineordning mm. Alt dette og meget mere gjorde at valget faldt på netop siloen. Vi glæder os til at komme på plads og starte vores daglige gang i huset.

Brian Hedemann Christensen
Branch Manager, Nord- & Vestjylland

Du kan læse mere om Verisure her: www.verisure.dk

 

 

Kontakt os...

>Skriv til os
>Medarbejdere
>Book et lokale

Download...